Детаљнији опис позиције

Овде можете прочитати додатне информације у вези позиције која Вас занима.

Позиција: Конкурс за програм Студентска стручна пракса у јавној управи
Сектор: Студентска стручна пракса у јавној управи
Локација: Београд, Крагујевац, Суботица, Панчево, Сремска Митровица, Смедерево, Зајечар, Ужице, Краљево, Пирот, Шабац, и више општина
Истиче: 01.01.2023
 

Универзитет у Београду позива студенте основних и мастер студија који, у школској 2022/23. години, желе да обаве обавезну стручну праксу у органима државне управе и локалне самоуправе Републике Србије да се пријаве до 31. децембра 2022. године. 

Приликом пријаве неопходно је:

- доставити потврду о студирању и

- пажљиво одабрати из падајућег менија орган државне управе или локалне самоуправе у којој студент жели да похађа праксу. 

1. Прегледајте позиције за праксу које су отворене за кандидате са вашег факултета овде.

2. Упознајте институције које нуде прилике за праксу и сазнајте у којим секторима и организационим јединицама ће бити могуће обавити праксу у овом документу.  

Интегрални текст конкурса можете преузети овде.

Стручна пракса се реализује у склопу Програма сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама у образовном процесу за 2022/2023. годину. 

Студенти полазници стручне праксе похађају праксу у трајању до 80 часова (четири недеље по четири часа дневно), уз менторску подршку стручњака у управи у периоду од 16. фебруара до 30. јуна 2023. Пријава >>